Hotel*** Jedlinka

ul. Zamkowa 2, 58-330 Jedlina-Zdrój
woj. dolnośląskie

tel.: +48 74 847 49 00
Fax.: +48 74 847 49 01
 
e-mail: hoteljedlinka@hoteljedlinka.pl

Lokalizacja: lat: +50.712682 / long: +16.357819

REZERWACJA | Zachęcamy do rezerwacji pobytu w naszym hotelu.

rejestracja telefonicznaTELEFONICZNIE

Zadzwoń, porozmawiaj, ustal szczegóły pobytu i zarezerwuj pokój

+48 74 847 49 00

rejestracja mailowaWYŚLIJ MAILEM

Wyślij do nas maila. Skontaktujemy się z Tobą najszybciej, jak to będzie możliwe.

rezerwacja@hoteljedlinka.pl

rejestracja formularzPRZEZ INTERNET

Wypełnij poniższy formularz.

Uwaga! Wysłanie formularza nie oznacza automatycznej rezerwacji miejsca! Sprawdzimy, czy termin i pokój są wolne i oddzwonimy do Ciebie, aby potwierdzić rezerwację. Podana cena jest orientacyjna i nie uwzględnia rabatów, promocji, specjalnych cen, cen świątecznych etc.

Wszystkie pola, prócz uwag, są obowiązkowe.

Twoje dane






Rezerwacja




KOSZT POBYTU: 0 PLN  

REZERWACJA KONTAKT
Hotel Jedlinka ***
OFERTY PROMOCYJNE ZOBACZ NOWOŚCI ZOBACZ NA facebook SUBSKRYBUJ NOWOŚCI PAŁAC JEDLINKA BROWAR JEDLINKA
prev next
 

Wesele: Menu weselne

Opublikowano: Przez

Menu na wymarzone przyjęcie weselne ustalamy zawsze szczegółowo z Młodą Parą. Rodzaj potraw oraz ilości są indywidualnie dostosowane do życzeń i oczekiwań naszych Gości. Zawsze jednak punktem wyjścia do rozmowy jest podstawowa oferta, którą w trakcie modyfikujemy.

Zapraszamy do zapoznania się z różnymi propozycjami menu.

Zupy do wyboru

Rosół królewski z makaronem
lub
Rosół królewski z litewskimi kołdunami
lub
Bulion grzybowy podany z kluseczkami drobiowymi

Dania główne podane na półmiskach (do wyboru):

Grillowany filet z kurczęcia z sosem żurawinowym
Tradycyjny kotlet schabowy
Zrazy wieprzowe w sosie pieczarkowym
Kotlet de volaile z masłem ziołowym
Sznycel wiejski zapiekany z pieczarkami i serem
Karkówka pieczona podana z sosem rozmarynowym
Sakiewki z kurczęcia nadziewane szynką i serem mozzarella
Eskalopki z indyka podane w sosie z zielonego pieprzu
Staropolskie zrazy wołowe podane w sosie z leśnych grzybów

Dodatki:

Ziemniaki z wody z masłem i koperkiem
Kluski śląskie
Ziemniaki opiekane
Frytki

Wybór tradycyjnych surówek:

Marchew z jabłkiem, buraczki, seler ze śmietaną

Zimna płyta na stołach weselnych (do wyboru):

Tradycyjna sałatka jarzynowa
Sałatka grecka
Sałatka makaronowa z płatkami pieczonego rostbefu
Sałatka gyros z kurczakiem
Jajka faszerowane na 3 sposoby
Deska serów z konfiturą cebulową
Śledzie w 3 smakach
Korki śledziowe
Ryba po grecku
Łosoś marynowany podany z musem śmietankowym
Wybór wędlin staropolskich
Galantyna z kurczaka ze szpinakiem, z żurawiną i ze śliwką
Schab po staropolsku faszerowany musem chrzanowym
Karczek pieczony szpikowany czosnkiem
Pieczony rostbef

Danie gorące, które podamy w trakcie przyjęcia (do wyboru)

Bigos staropolski podany z bagietką
Zupa gulaszowa z kluseczkami kładzionymi
Żurek na domowym zakwasie z jajkiem
Pieczone udko z kurczaka na zapiekance ziemniaczanej
Barszcz czerwony z pasztecikiem
Potrawka z indyka w sosie tymiankowym podana z bagietką
Udziec wieprzowy pieczony z kością podany przez Szefa Kuchni
Bogracz po węgiersku
Boeuf strogonow

Napoje:

Kawa, herbata – bez limitu
Woda mineralna niegazowana – bez limitu

Propozycja menu na poprawiny:

Jedno gorące danie wybrane z propozycji dań gorących
oraz
wybór dań, które zostały zamówione na przyjęcie weselne

Propozycja menu na poprawiny w formie grilla:

Karczek marynowany
Kiełbaski śląskie
Szaszłyki drobiowe
Kaszanka
Sałatka grillowa ze świeżych warzyw
Ziemniaki pieczone w łupinach
Sosy: tzatziki, BBQ, musztardowy
Pieczywo

Dodatkowo proponujemy specjalne ceny:

Wódka Wyborowa 0,5l – 27,00 zł/but
Wino białe i czerwone 0,75l – 29,00 zł/but
Soki owocowe 2l – 7,00 zł/karton
Napoje gazowane Coca-Cola, Fanta, Sprite 0,5l – 4,50 zł/but
Ciasta weselne na paterach 0,2 kg/os (4 rodzaje) – 7,90 zł/os
Beczka piwa 30l –260,00 zł
Open bar całonocny (wódka czysta, wino białe i czerwone, piwo lane, napoje bezalkoholowe) – 65,00 zł/os