Hotel*** Jedlinka

ul. Zamkowa 2, 58-330 Jedlina-Zdrój
woj. dolnośląskie

tel.: +48 74 847 49 00
Fax.: +48 74 847 49 01
 
e-mail: hoteljedlinka@hoteljedlinka.pl

Lokalizacja: lat: +50.712682 / long: +16.357819

REZERWACJA | Zachęcamy do rezerwacji pobytu w naszym hotelu.

rejestracja telefonicznaTELEFONICZNIE

Zadzwoń, porozmawiaj, ustal szczegóły pobytu i zarezerwuj pokój

+48 74 847 49 00

rejestracja mailowaWYŚLIJ MAILEM

Wyślij do nas maila. Skontaktujemy się z Tobą najszybciej, jak to będzie możliwe.

rezerwacja@hoteljedlinka.pl

rejestracja formularzPRZEZ INTERNET

Wypełnij poniższy formularz.

Uwaga! Wysłanie formularza nie oznacza automatycznej rezerwacji miejsca! Sprawdzimy, czy termin i pokój są wolne i oddzwonimy do Ciebie, aby potwierdzić rezerwację. Podana cena jest orientacyjna i nie uwzględnia rabatów, promocji, specjalnych cen, cen świątecznych etc.

Wszystkie pola, prócz uwag, są obowiązkowe.

Twoje dane






Rezerwacja




KOSZT POBYTU: 0 PLN  

REZERWACJA KONTAKT
Hotel Jedlinka ***
OFERTY PROMOCYJNE ZOBACZ NOWOŚCI ZOBACZ NA facebook SUBSKRYBUJ NOWOŚCI PAŁAC JEDLINKA BROWAR JEDLINKA
prev next
 

Restauracja Jedlinka: Menu

Opublikowano: Przez

rest0117_-2_-3_fus-o1100

 

Pobierz Menu restauracji w pliku PDF 

 PRZYSTAWKI

Carpaccio z polędwicy wołowej z kaparami, płatkami parmezanu i rukolą 29,00
Zielona soczewica z papryką, pomidorem, marchewką i papryką jalapeno (pikantne) 19,00
 Tatar z łososia z rzodkiewką, ogórkiem podany na prażonym pumperniklu 21,00

 ZUPY

Pikantna zupa z orientalnymi warzywami, mleczkiem kokosowym i krewetkami 16,00
Orzeźwiający krem z marchewki i pomarańczy z miętą i czarną soczewicą 12,00
Rosół domowy z makaronem  10,00
   

 SAŁATKI

Sałatka z marynowaną piersią z gęsi, z zielonymi szparagami, młodym bobem, pomidorami koktajlowymi i musztardowym vinegretem   25,00
 Sałata ze smażonym dorszem, z rzodkiewką, szczypiorkiem, cytrynowymi ziemniakami i sosem czosnkowo - majonezowym  23,00 
   

 RYBY

Sandacz duszony w białym winie z marchewką, pomidorami i młodym szpinakiem  39,00
Grillowany filet z Łososia z frytkami z buraka i jabłka, z sosem cytrynowym z kawiorem  39,00
   

 MIĘSA

Pieczeń cielęca z karmelizowanymi w miodzie warzywami, podana w sosie własnym  35,00
Kotlet schabowy z kością z młodą kapustą i ziemniakami z koperkiem  29,00
Filet z piersi kurczaka z czarnym ryżem z sosem z pieczonej papryki i rzymskimi pomidorami  27,00
   

 MAKARONY I PIEROGI

Kaszotto z kaszy pęczak z botwiną, boczkiem i peskami dyni  23,00
Pierogi ruskie  19,00
Azjatycki makaron z warzywami
     podawany z sezamowym kurczakiem
     podawany z tygrysimi krewetkami
 19,00
 22,00
 25,00
   

 DANIA DLA DZIECI

 Rosół z kawałkami kurczaka, warzywami i lanymi kluskami  10,00
 Nuggetsy z kurczaka z frytkami  17,00
 Ryż z jabłkami i cynamonem, podany ze śmietaną  12,00
 Naleśniki z dżemem lub nutellą  12,00
   

 DESERY

Puchar lodowy z owocami i bitą śmietaną  12,00
 Mus z owoców sezonowych z jogurtem greckim i orzechami włoskimi  14,00
 kajmakowy mus mascarpone z kruszonką z herbatników i gorzką czekoladą  14,00