Hotel*** Jedlinka

ul. Zamkowa 2, 58-330 Jedlina-Zdrój
woj. dolnośląskie

tel.: +48 74 847 49 00
Fax.: +48 74 847 49 01
 
e-mail: hoteljedlinka@hoteljedlinka.pl

Lokalizacja: lat: +50.712682 / long: +16.357819

REZERWACJA | Zachęcamy do rezerwacji pobytu w naszym hotelu.

rejestracja telefonicznaTELEFONICZNIE

Zadzwoń, porozmawiaj, ustal szczegóły pobytu i zarezerwuj pokój

+48 74 847 49 00

rejestracja mailowaWYŚLIJ MAILEM

Wyślij do nas maila. Skontaktujemy się z Tobą najszybciej, jak to będzie możliwe.

rezerwacja@hoteljedlinka.pl

rejestracja formularzPRZEZ INTERNET

Wypełnij poniższy formularz.

Uwaga! Wysłanie formularza nie oznacza automatycznej rezerwacji miejsca! Sprawdzimy, czy termin i pokój są wolne i oddzwonimy do Ciebie, aby potwierdzić rezerwację. Podana cena jest orientacyjna i nie uwzględnia rabatów, promocji, specjalnych cen, cen świątecznych etc.

Wszystkie pola, prócz uwag, są obowiązkowe.

Twoje dane






Rezerwacja




KOSZT POBYTU: 0 PLN  

REZERWACJA KONTAKT
Hotel Jedlinka ***
OFERTY PROMOCYJNE ZOBACZ NOWOŚCI ZOBACZ NA facebook SUBSKRYBUJ NOWOŚCI PAŁAC JEDLINKA BROWAR JEDLINKA
prev next
 

Restauracja Jedlinka: Menu

Opublikowano: Przez

rest0117_-2_-3_fus-o1100

 

Pobierz Menu restauracji w pliku PDF 

 PRZYSTAWKI

Bliny szpinakowe a'la Browar Jedlinka ze świeżymi pomidorami 15,00
Krewetki tygrysie duszone w mango z chrupiącymi warzywami 24,00
Carpaccio z kaczki z marynowanymi borowikami i selerem naciowym 21,00

 ZUPY

Rosół domowy z makaronem 12,00
Krem szpinakowy podany z jajkiem mollet 14,00
Krem z buraków podany z bitą śmietaną 12,00
   

 SAŁATKI

Sałatka z gorącym kozim serem z orzechami włoskimi i sosem winegret miodowo-musztardowym 29,00
Sałatka z grillowanym kurczakiem, z sosami: winegret miodowo-musztardowym oraz jogurtowo-szczypiorkowym 25,00 
   

 RYBY

Łosoś pieczony w cukinii w sosie pistacjowo-kaparowym 39,00

Dorsz duszony w białym winie z jarzynami, podawany z ziemniakami puree i grillowaną cukinią

39,00

 MIĘSA

Kotlet schabowy z kością z kapustą zasmażaną i ziemniakami obsmażanymi na maśle 29,00
Indyk duszony w śmietanie z jarzynami podawany z kaszotto z borowikami i świeżą kolendrą 34,50
Jagnięcina zapiekana w pergaminie, z rozmarynem i warzywami 39,00

 DANIA DLA DZIECI

Mini hamburger drobiowy podany z frytkami
na życzenie - burger może być grillowany lub smażony w panierce
19,00
 Ryż w puddingu waniliowym 12,00
 Pierogi ruskie 4 szt. 10,00

 DESERY

Puchar lodowy z owocami i bitą śmietaną 12,00
 Beza z musem z białej czekolady i owocami leśnymi 14,00
Strudel jabłkowy z sosem waniliowym 14,00