Hotel*** Jedlinka

ul. Zamkowa 2, 58-330 Jedlina-Zdrój
woj. dolnośląskie

tel.: +48 74 847 49 00
Fax.: +48 74 847 49 01
 
e-mail: hoteljedlinka@hoteljedlinka.pl

Lokalizacja: lat: +50.712682 / long: +16.357819

REZERWACJA | Zachęcamy do rezerwacji pobytu w naszym hotelu.

rejestracja telefonicznaTELEFONICZNIE

Zadzwoń, porozmawiaj, ustal szczegóły pobytu i zarezerwuj pokój

+48 74 847 49 00

rejestracja mailowaWYŚLIJ MAILEM

Wyślij do nas maila. Skontaktujemy się z Tobą najszybciej, jak to będzie możliwe.

rezerwacja@hoteljedlinka.pl

rejestracja formularzPRZEZ INTERNET

Wypełnij poniższy formularz.

Uwaga! Wysłanie formularza nie oznacza automatycznej rezerwacji miejsca! Sprawdzimy, czy termin i pokój są wolne i oddzwonimy do Ciebie, aby potwierdzić rezerwację. Podana cena jest orientacyjna i nie uwzględnia rabatów, promocji, specjalnych cen, cen świątecznych etc.

Wszystkie pola, prócz uwag, są obowiązkowe.

Twoje dane






Rezerwacja




KOSZT POBYTU: 0 PLN  

REZERWACJA KONTAKT
Hotel Jedlinka ***
OFERTY PROMOCYJNE ZOBACZ NOWOŚCI ZOBACZ NA facebook SUBSKRYBUJ NOWOŚCI PAŁAC JEDLINKA BROWAR JEDLINKA
prev next
 

Restauracja Jedlinka: Menu

Opublikowano: Przez

rest0117_-2_-3_fus-o1100

 

Pobierz Menu restauracji w pliku PDF 

 PRZYSTAWKI

Carpaccio wołowe, z kaparami, rukolą i balsamico29,00
Pierożki z gęsiną, podane z emulsją z cydru19,00
Krewetki (4szt.) na maśle i winie podawane z grzanką i pomidorkami koktajlowymi24,00

 ZUPY

Rosół domowy z makaronem12,00
Krem z dyni z prażonymi pestkami14,00
Zupa serowa z pistacjami i szynką parmeńską16,00
  

 SAŁATKI

Sałatka z gorącym kozim serem z orzechami włoskimi, owocami oraz sosem z mango29,00
Sałatka z wędzonym łososiem, jajkiem w koszulce i sosem limonkowo - musztardowym29,00 
Sałatka Cezar - Sałata rzymska, grillowany kurczak, grzanki, tradycyjny sos Cezar 25,00

 RYBY

Sandacz duszony w białym winie, z marchewką, pomidorami i świeżym szpinakiem44,00
Łosoś grillowany, podany z karmelizowanymi burakami, ze szpinakiem duszonym na maśle39,00

 MIĘSA

Kotlet schabowy z kością z kapustą zasmażaną i ziemniakami29,00
Filet z kurczaka w sosie z suszonych pomidorów i francuskiej musztardy, z młodymi ziemniakami29,00

Polędwiczka wieprzowa z puree z dyni podawana z pikantnym sosem paprykowym i miksem sałat

Skok z królika marynowany w białym winie, gotowany w niskiej temperaturze, podany z ciecierzycą i duszoną cykorią

36,00


44,00

 DANIA DLA DZIECI

Grillowane polędwiczki z kurczaka podawane z frytkami i domowym keczupem z bananów19,00

Pierogi z serem na słodko 4 szt.do wyboru: sos waniliowy, mus malinowy lub masło

12,00
  

 DESERY

Puchar lodowy z owocami i bitą śmietaną12,00
 Gorący mus z owoców leśnych podany z gałką lodów waniliowych15,00
Domowy sernik podany z musem malinowym14,00