Hotel*** Jedlinka

ul. Zamkowa 2, 58-330 Jedlina-Zdrój
woj. dolnośląskie

tel.: +48 74 847 49 00
Fax.: +48 74 847 49 01
 
e-mail: hoteljedlinka@hoteljedlinka.pl

Lokalizacja: lat: +50.712682 / long: +16.357819

REZERWACJA | Zachęcamy do rezerwacji pobytu w naszym hotelu.

rejestracja telefonicznaTELEFONICZNIE

Zadzwoń, porozmawiaj, ustal szczegóły pobytu i zarezerwuj pokój

+48 74 847 49 00

rejestracja mailowaWYŚLIJ MAILEM

Wyślij do nas maila. Skontaktujemy się z Tobą najszybciej, jak to będzie możliwe.

rezerwacja@hoteljedlinka.pl

rejestracja formularzPRZEZ INTERNET

Wypełnij poniższy formularz.

Uwaga! Wysłanie formularza nie oznacza automatycznej rezerwacji miejsca! Sprawdzimy, czy termin i pokój są wolne i oddzwonimy do Ciebie, aby potwierdzić rezerwację. Podana cena jest orientacyjna i nie uwzględnia rabatów, promocji, specjalnych cen, cen świątecznych etc.

Wszystkie pola, prócz uwag, są obowiązkowe.

Twoje dane






Rezerwacja




KOSZT POBYTU: 0 PLN  

REZERWACJA KONTAKT
Hotel Jedlinka ***
OFERTY PROMOCYJNE ZOBACZ NOWOŚCI ZOBACZ NA facebook SUBSKRYBUJ NOWOŚCI PAŁAC JEDLINKA BROWAR JEDLINKA
prev next
 

Restauracja Jedlinka: Menu

Opublikowano: Przez

rest0117_-2_-3_fus-o1100

 

Pobierz Menu restauracji w pliku PDF 

 PRZYSTAWKI

Carpaccio z polędwicy wołowej z kaparami, płatkami parmezanu i rukolą 29,00
Pikantny gulasz z kurczaka z ciecierzycą i pomidorami 23,00
 Tatar z łososia z rzodkiewką, ogórkiem podany na prażonym pumperniklu 21,00

 ZUPY

Zupa szczawiowa z wędzoną makrelą 16,00
Krem z ziemniaków podawany z grzankami i prażoną szynką parmeńską 12,00
Rosół domowy z makaronem  9,00
   

 SAŁATKI

Sałatka z tygrysimi krewetkami: mix sałat, pomidorki koktajlowe, marynowane oliwki i kapary, oliwa z oliwek  25,00
 Sałata z kurczakiem: mix sałat, papaja, szczypiorek, pomidorki koktajlowe, grillowana mała kukurydza, sos jogurtowy  22,00 
   

 RYBY

Sandacz duszony w białym winie z marchewką, pomidorami i młodym szpinakiem  39,00
Grillowany filet z Łososia z puree pietruszkowym i sosem malinowym  39,00
   

 MIĘSA

Policzki wołowe w czerwonym winie z pieczonymi brukselkami  35,00
Kotlet schabowy z kością z ziemniakami i kapustą zasmażaną  29,00
Polędwiczka wieprzowa na plackach z cukinii z sosem czekoladowo - porzeczkowym  34,00
   

 MAKARONY I PIEROGI

Kaszotto z kaszy pęczak z borowikami i dynią  23,00
Pierogi ruskie  19,00
Azjatycki makaron z warzywami
     podawany z sezamowym kurczakiem
     podawany z tygrysimi krewetkami
 19,00
 22,00
 25,00
   

 DANIA DLA DZIECI

 Zupa pomidorowa z makaronem  7,00
 Nuggetsy z kurczaka z frytkami  17,00
 Spaghetti z sosem pomidorowym  17,00
 Naleśniki z serem i owocami  12,00
   

 DESERY

Puchar lodowy z owocami i bitą śmietaną  12,00
 Mus z mango podawany z jogurtem greckim, truskawkami i prażonymi orzeszkami  12,00
 Czekoladowy sernik ze śliwkami w rumie  12,00