Hotel*** Jedlinka

ul. Zamkowa 2, 58-330 Jedlina-Zdrój
woj. dolnośląskie

tel.: +48 74 847 49 00
Fax.: +48 74 847 49 01
 
e-mail: hoteljedlinka@hoteljedlinka.pl

Lokalizacja: lat: +50.712682 / long: +16.357819

REZERWACJA | Zachęcamy do rezerwacji pobytu w naszym hotelu.

rejestracja telefonicznaTELEFONICZNIE

Zadzwoń, porozmawiaj, ustal szczegóły pobytu i zarezerwuj pokój

+48 74 847 49 00

rejestracja mailowaWYŚLIJ MAILEM

Wyślij do nas maila. Skontaktujemy się z Tobą najszybciej, jak to będzie możliwe.

rezerwacja@hoteljedlinka.pl

rejestracja formularzPRZEZ INTERNET

Wypełnij poniższy formularz.

Uwaga! Wysłanie formularza nie oznacza automatycznej rezerwacji miejsca! Sprawdzimy, czy termin i pokój są wolne i oddzwonimy do Ciebie, aby potwierdzić rezerwację. Podana cena jest orientacyjna i nie uwzględnia rabatów, promocji, specjalnych cen, cen świątecznych etc.

Wszystkie pola, prócz uwag, są obowiązkowe.

Twoje dane






Rezerwacja




KOSZT POBYTU: 0 PLN  

REZERWACJA KONTAKT
Hotel Jedlinka ***
OFERTY PROMOCYJNE ZOBACZ NOWOŚCI ZOBACZ NA facebook SUBSKRYBUJ NOWOŚCI PAŁAC JEDLINKA BROWAR JEDLINKA
prev next
 

Restauracja Jedlinka: Menu

Opublikowano: Przez

rest0117_-2_-3_fus-o1100

 

Pobierz Menu restauracji w pliku PDF 

 PRZYSTAWKI

Tatar z dorsza wędzonego przez Szefa Kuchni, podany z białą rzepą i sosem jogurtowym21,00
Wątróbki drobiowe w sosie jabłkowym19,00
Szynka parmeńska z puree z mango, z rukolą i selerem naciowym23,00

 ZUPY

Rosół domowy z makaronem12,00
Zupa serowa z pomidorami confit14,00
Wegańska, hinduska zupa dahl z soczewicy podawana ze świeżą kolendrą12,00
Barszcz zabielany podawany z musem ziemniaczanym i okrasą14,00

 SAŁATKI

Sałatka z gorącym kozim serem z orzechami włoskimi i sosem winegret miodowo-musztardowym29,00
Sałatka z grillowanym kurczakiem, z sosami: winegret miodowo-musztardowym oraz jogurtowo-szczypiorkowym25,00 
Sałatka a'la Monferrina z pieczarkami, prażonym parmezanem, oliwą i grzanką pszenną19,00

 RYBY

Filet z pstrąga faszerowany rzepą i ziołami podawany z ziemniakiem faszerowanym i sosem koperkowym39,00
  

 MIĘSA

Kotlet schabowy z kością z kapustą zasmażaną i ziemniakami puree29,00
Żeberka wędzone przez Szefa Kuchni, duszone w kapuście podawane z puree ziemniaczanym
i kapustą prażoną w karmelu
29,00

Wołowina duszona w czerwonym winie, podawana z marynowanymi i duszonymi w śmietanie burakami oraz ziemniakiem faszerowanym

Pieczona kaczka podawana w sosie jabłkowym, na puree ziemniaczano-buraczanym
i kapustą modrą z winogronem

44,00



42,00

 DANIA DLA DZIECI

Stripsy z polędwiczek z kurczaka podawane z frytkami i surówką19,00
Pierogi ruskie 4 szt.10,00
  

 DESERY

Puchar lodowy z owocami i bitą śmietaną12,00
 Krem czekoladowy z papryczką chili i solą morską14,00
Tarta z gruszką, miodem i orzechami włoskimi15,00