Hotel*** Jedlinka

ul. Zamkowa 2, 58-330 Jedlina-Zdrój
woj. dolnośląskie

tel.: +48 74 847 49 00
Fax.: +48 74 847 49 01
 
e-mail: hoteljedlinka@hoteljedlinka.pl

Lokalizacja: lat: +50.712682 / long: +16.357819

REZERWACJA | Zachęcamy do rezerwacji pobytu w naszym hotelu.

rejestracja telefonicznaTELEFONICZNIE

Zadzwoń, porozmawiaj, ustal szczegóły pobytu i zarezerwuj pokój

+48 74 847 49 00

rejestracja mailowaWYŚLIJ MAILEM

Wyślij do nas maila. Skontaktujemy się z Tobą najszybciej, jak to będzie możliwe.

rezerwacja@hoteljedlinka.pl

rejestracja formularzPRZEZ INTERNET

Wypełnij poniższy formularz.

Uwaga! Wysłanie formularza nie oznacza automatycznej rezerwacji miejsca! Sprawdzimy, czy termin i pokój są wolne i oddzwonimy do Ciebie, aby potwierdzić rezerwację. Podana cena jest orientacyjna i nie uwzględnia rabatów, promocji, specjalnych cen, cen świątecznych etc.

Wszystkie pola, prócz uwag, są obowiązkowe.

Twoje dane






Rezerwacja




KOSZT POBYTU: 0 PLN  

REZERWACJA KONTAKT
Hotel Jedlinka ***
OFERTY PROMOCYJNE ZOBACZ NOWOŚCI ZOBACZ NA facebook SUBSKRYBUJ NOWOŚCI PAŁAC JEDLINKA BROWAR JEDLINKA
prev next
 

Restauracja Jedlinka: Menu

Opublikowano: Przez

rest0117_-2_-3_fus-o1100

 

Pobierz Menu restauracji w pliku PDF 

 PRZYSTAWKI

Carpaccio z polędwicy wołowej z kaparami, płatkami parmezanu i rukolą 29,00
Gęsie wątróbki z borowikami w śmietanie i świeżym tymiankiem 19,00
Tatar z łososia z rzodkiewką, ogórkiem podany na prażonym pumperniklu 21,00

 ZUPY

Rosół domowy z makaronem 10,00
Krem z dyni z papryczką chili i pestkami dyniowymi 12,00
Zupa grzybowa 16,00
   

 SAŁATKI

Sałatka z marynowaną piersią kaczki, figami, serem gorgonzola i orzechami nerkowca
(sos z dzikiej róży)
25,00
Sałatka z polędwiczką wieprzową, pieczoną papryką, sałatą rzymską i parmezanem
(sos miodowo - musztardowy)
25,00 
   

 RYBY

Filet z sandacza w boczku, na sosie a`la puttanesca (świeże i suszone pomidory, cebula, czosnek, oliwki, kapary) 39,00

Grillowany filet z łososia na puree z selera z sosem z pieczonego buraka

39,00
   

 MIĘSA

Kotlet schabowy z kością z kapustą zasmażaną i ziemniakami z koperkiem 29,00
Rolada z indyka faszerowanego warzywami i świeżymi ziołami, podana z sosem z jarzyn
i dzikim ryżem
32,00
Pierś z kurczęcia z patelni ze smażoną pietruszką podana z sosem z czerwonego wina i śliwek 29,00
Udziec jagnięcy pieczony w niskiej temperaturze z batatami pieczonymi z tymiankiem i solą morską oraz sosem miętowym 45,00 

 MAKARONY I PIEROGI

Kaszotto z kaszy pęczak z kurczakiem , cukinią, bobem i rzodkiewką 23,00
Pierogi ruskie 19,00
Azjatycki makaron z warzywami
     podawany z sezamowym kurczakiem
     podawany z tygrysimi krewetkami
19,00
22,00
25,00
   

 DANIA DLA DZIECI

 Zupa pomidorowa z ryżem 10,00
 Nuggetsy z kurczaka z frytkami 17,00
 Ryż z jabłkami i cynamonem, podany ze śmietaną 12,00
 Naleśniki z dżemem lub nutellą 12,00
   

 DESERY

Puchar lodowy z owocami i bitą śmietaną 12,00
 Tarta z gruszkami i sosem cytrynowym 14,00
Mus kajmakowo - czekoladowy z jogurtem greckim i owocami 14,00